Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز- علی اصغر همتی زاده با اشاره به اینکه حادثه زلزله دور از ذهن نیست، گفت: ضرورت به کارگیری پدافند غیرعامل جهت شناسایی گسل های سطح شهر ومدیریت بحران از عوامل مهم کاهش خطرات زلزله در سطح کلانشهر کرج است.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، علی اصغر کمالی زاده شهردار کرج پیش از ظهر امروز شنبه در آئین رونمایی از نقشه گسل های کرج اظهار کرد: مطالعاتی در زمینه نقشه گسل های کرج صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمالی زاده با بیان اینکه مدیریت بحران در مرحله بعدی قرار گرفته است، ‌گفت: ‌محل های آب رسانی ومسیرهای امداد رسانی و محل های اسکان موقت نیز باید مشخص شود.

وی اضافه کرد: باید تخمین خسارات، کشته ها و مجروح ها در زلزله های گذشته مشخص باشد تا بتوانیم با برنامه ریزی دقیق تری این مهم بررسی شود.

شهردار کرج با اشاره به اینکه حادثه زلزله دور از ذهن نیست، افزود: همه ما تا پایان عمریک زلزله شدید را تجربه خواهیم کرد از این رو ‌باید در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشیم و اجازه ندهیم بافت فرسوده در سطح شهر ایجاد شود یا ادامه پیدا کند.

وی در ادامه گفت: ‌در ساخت و سازها بر حسب آئین نامه هایی که در حوزه مسکن و زیر بناهای شهری وجود دارد باید موارد ایمنی رعایت شود و ساختمان هایی که ساخته می شود بالای ٣٠ سال عمر مفید داشته باشد.

شهردار کرج اُفت آب های زیر زمینی را بسیار مهم دانست و گفت: ‌چالش هایی که در گوشه و کنار شهر مواجه هستیم ایجاد چاله ها و فرو چاله هایی است که در سطح شهر بسیار دیده می شود.

وی اضافه کرد: برخی چاله ها به نظر می رسد دریچه های خدمات رسان است اما چاله هایی هستند که به یکباره ایجاد شده اند و به طور مثال در سه راه عظیمیه فرو نشست به یکباره ایجاد شده بود که با بتن پر شد و این موضوع تخریب را به شدت افزایش می دهد.

شهردار کرج با بیان اینکه این نشست ها در سطح شهر در زمان زلزله ایجاد بحران خواهد کرد، ‌گفت: ‌در خصوص چاه های زیر زمینی روز به روز با نشست زمین روبرو هستیم و این مهم باعث شده تا  در حوزه آبرسانی  عمق چاه ها به ٣٠٠ متر برسد

وی در پایان گفت: ‌امیداوریم با برنامه ها و مطالعات  صورت گرفته یک طرح جامع و طرح تفصیلی دقیق شده و راستی آزمایی به شهروندان ارائه دهیم تادر بخش ساخت و ساز گام های موثری برداریم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده زلزله شهردار کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف سید عباس موسوی رییس دانشگاه طی حکمی سعید ادیب نظری را از تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برای مدت ۲ سال به‌عنوان «رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع» دانشگاه صنعتی شریف منصوب کرد.

متن حکم به شرح زیر است:

«احتراماً، با عنایت به تعهد، توانمندی و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم از تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ به مدت دو سال به سمت «رئیس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع» دانشگاه منصوب می‌شوید. در این راستا، اهم اقدام‌ها و مواردی که در تعامل سازنده و هم‌افزا با سایر ارکان دانشگاه باید مدنظر قرار گیرد، عبارتند از:

فراهم‌کردن زمینه مشارکت گسترده همه ذینفعان دانشگاه در ترسیم تصویر و تحقق شریف آینده، از طریق طراحی و اجرای برنامه‌های مشارکت‌محور؛

استمرار فعالیت‌های گذشته دانشگاه در حوزه راهبرد و بروزآوری برنامه راهبردی دانشگاه؛

توجه ویژه به دگرگونی‌های آموزش عالی در یک دهه اخیر، به‌ویژه تحول دیجیتال؛

ترسیم آینده مطلوب ناحیه نوآوری شریف و برنامه‌ریزی برای اشتغال مؤثر دانش‌آموختگان؛

برنامه‌ریزی، ارائه راهکار و کنش‌گری فعال در اصلاح ریشه‌ای پدیده مهاجرت؛

برنامه‌ریزی مؤثر برای پیشتازی شریف در قلمرو ملی و بین‌المللی؛

برنامه‌ریزی عملیاتی برای استقلال ملموس بودجه دانشگاه از بودجه عمومی؛

بروزآوری و تصویب نمودار سازمانی دانشگاه متناسب با تحولات اقتضایی؛

ایجاد زیرساخت لازم برای داشتن نمودار سازمانی منعطف و تطبیق‌پذیر با تحولات آتی.

توفیق جنابعالی را از یگانه مبدأ تأثیر در عالم وجود خواستارم و لازم می‌دانم از زحمات برادر گرامی، جناب آقای دکتر علی ملکی، در مدتی که این مسئولیت خطیر را به عهده داشتند، صمیمانه قدردانی کنم.

سید عباس موسوی»

کد خبر 6099312

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن سمنان در دست ساخت است
  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری