Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز - مهدی مهرور با اشاره به اینکه البرز دارای ۳۵۵ روستا است، گفت: با اقدامات زیرساختی و پیشگیرانه می توان از ظرفیت دهیاران آموزش دیده به عنوان یک امدادگر، یک کانون امداد و یک مرکز امداد روستایی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مهدی مهرور مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز صبح امروز (سه شنبه) در اولین همایش ریسک و راهبردهای مدیریت بحران زلزله، که در مجموعه فرهنگی میلاد کرج برگزار شد، اظهار کرد: این همایش تخصصی به همت و تلاش اداره کل مدیریت بحران استانداری، معاونت شهرسازی و معماری شهرداری کرج، اداره آموزش شهرداری کرج و همکاری اداره راه و شهرسازی استان البرز با توجه به حساسیت امر زلزله در استان البرز تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز به پدیده مهاجرپذیری و زلزله خیز بودن کرج اشاره کرد وگفت: مجموعه جمعیت سه میلیونی استان البرز و کلانشهر کرج با ۱۰ منطقه شهرداری که هرکدام حال و هوا و سازه های مختلفی دارد نگاه ویژه ای را می طلبد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با بیان اینکه پیش‌بینی و پیشگیری از اولویت‌های ما در اداره کل مدیریت بحران است، گفت: مهمترین اقدام که می تواند چراغ راه ما باشد و آینده ای برای ما ترسیم کند بحث آموزش است، چراکه همه کسانی که می توانند در هنگام بحران با تخصص، تجربه و علم خود وارد عمل شوند و آسیب ها و چالش ها را کاهش دهند  قطعاً آموزش های لازم را دیده اند.

وی افزود: البرز دارای ۳۵۵ روستا است که با اقدامات زیرساختی و پیشگیرانه می توان از ظرفیت دهیاران آموزش دیده به عنوان یک امدادگر، یک کانون امداد و یک مرکز امداد روستایی استفاده نمود.

مهرور با اشاره به تشکیل ستاد بحران شهرداری های استان، افزود: البرز دارای ۱۷ شهر می باشد و یکی از اولین استان هایی است که ستاد بحران را در شهرداری ها در قالب چهار کارگروه تشکیل داد که یکی از مهمترین مباحث این کارگروه های تخصصی، زلزله می باشد.

وی اضافه کرد: چهار بحران اصلی استان البرز، زلزله، سیل، خشکسالی و آلودگی هوا است که نگاه ویژه مدیران شهری را می طلبد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرزدر پایان گفت: بحث مانور زلزله مورد تاکید ما است که بالا رفتن آمادگی برای مقابله با بحران و کاهش آسیب ها را به همراه دارد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان البرز زلزله مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: با ورود سامانه بارشی جدید از فردا به استان، احتمال آبگرفتگی معابر، لغزندگی راه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسینعلی محمدی گفت: با تقویت سامانه بارشی براساس پیش بینی هواشناسی از چهارشنبه 19 اردیهشت تا پنجشنبه 20 اردیبهشت شاهد بارش و رگبار، وزش باد شدید، رعد و برق  و کاهش دما در نقاط مختلف استان هستیم.

وی افزود: با بارش باران آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان آب پیش بینی می‌شود و با توجه به اینکه باران سبب افزایش حجم آب رودخانه ها خواهد شد، سیلابی شدن مسیل‌ها و لغزندگی جاده ها پیش بینی‌ می‌شود.

محمدی ریزش سنگ، کاهش دید و اختلال در تردد محور‌های کوهستانی  را از دیگر پیامدهای سامانه بارشی برشمرد و گفت: با وزش باد نسبتا شدید احتمال آسیب به سازه های کم مقاوم وجود دارد.

مدیرکل بحران استانداری مازندران افزود: بهتر است رانندگان هنگام تردد در جاده‌های کوهستانی استان و در راه‌های کوهستانی با رعایت نکات ایمنی در احتیاط برانند.

محمدی گفت: به کوهنوردان و طبیعت گردان هم توصیه شده از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی پرهیز کرده  و از نصب چادر و اقامت در فضا‌های باز خودداری کنند.

وی با اشاره به پیش بینی مواج شدن دریای خزر از صیادان خواست از قایقرانی، ماهیگیری در دریا خودداری کنند.

محمدی بیان کرد: دامداران دام‌های خود را دور از حاشیه رودخانه‌ها نگهداری کنند.

به گفته مدیر کل بحران استانداری مازندران رعایت ایمنی در سالن‌های پرورش گل و گیاه و پرورش دام و طیور ضروری است.

وی افزود: شهرداران باید نسبت به پاکسازی کانال‌های هدایت آب‌های سطحی و مقاوم سازی سازه‌های موقت و بیلیبورد‌های تبلیغاتی شهر‌ها اقدام کنند.

مدیرکل بحران استانداری مازندران در نهایت از آمادگی نیرو‌های خدماتی و امدادی استان برای مقابله با بحران‌های احتمالی خبر داد.

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • ۴۴۸ عدد شیر کاهنده مصرف آب در مدارس البرز نصب شد
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه
  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران