Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-09@07:11:55 GMT

40 درصد خانه ها در زلزله البرز تخریب خواهند شد!

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۵۹۱۰

خرداد: سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به وجود گسل‌ در اکثر نقاط استان البرز گفت: ضروری است طرح مقابله با زلزله از سوی شهرداری‌های استان تهیه و تدوین شود.

محمدرضا فلاح نژاد روز سه‌شنبه ۱۵ بهمن در همایش "ریسک و تاب‌آوری شهر در مقابل زلزله" که با همکاری شهرداری کرج برگزار شد، گفت: در این طرح، ریسک و تاب‌آوری شهری مناطق ۱۲ گانه کرج و فردیس در برابر زلزله بررسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خرداد از  ایسنا، این مسئول بیان کرد: شهر فردیس پیش از مستقل شدن، مجموعه مدیریت شهری دو منطقه از مدیریت شهری کرج را در بر می گرفت که پیشنهاد می‌شود شهرداری و فرمانداری فردیس برش شهر فردیس طرح مناطق خود را اخذ نموده و اقدامات اجرایی مرتبط با بحران زلزله را به عمل آورند.

فلاح‌نژاد با بیان اینکه الگوی مطالعات شهر کرج می‌تواند در سایر شهرهای استان  بومی سازی شود، اضافه کرد: همه ادارات در راستای تحقق این طرح اقدامات لازم در خصوص محافظت از شریانها و تاسیسات خود را انجام دهند.

وی یادآور شد: اداراتی همچون هلال احمر، اورژانس، تبلیغات اسلامی، بهزیستی، دانشگاه‌ علوم پزشکی و...  باید خود را برای حوادث بحرانی مطابق با طرح فوق آماده کنند.

 فلاح نژاد خطاب به شهرداری‌ها گفت: اقدامات و طراحی شهرداری کرج قابل الگوبرداری است و انتظار می رود سایر شهرداری ها از این طرح الگوبرداری کنند.

وی یادآور شد: مشابه گسل‌های مختلفی که در شهر کرج شناسایی شده در سطح استان البرز وجود دارد.

فلاح نژاد با بیان اینکه مسیر گسل زلزله استان البرز از کلاک تا آبیک است، افزود: این گسل‌ها در قسمت‌های شمالی و جنوبی استان البرز نیز وجود دارد.

به گفته وی، شهر کرج در محاصره انواع گسل ‌ها است و باید همه سازمان ها در استان البرز کمک کنند تا طرح زلزله شناسی در کلانشهر کرج به خوبی اجرایی شود.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز خاطر نشان کرد: اگر بحرانی در کرج رخ دهد، ایران کوچک به لحاظ اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و...  تبعات گسترده کشوری خواهد داشت.

وی ادامه داد: بررسی‌ها بیان می‌کند وقوع زلزله در البرز ۴۰ درصد ساختمان‌های معرض خطر را تخریب می‌کند از این رو مجموعه مدیریت شهری شهرداری‌ها باید به عنوان رئیس ستاد بحران شهر اقدامات اصولی را در برنامه ها داشته باشند.

برچسب ها: زلزله ، البرز ، کرج

منبع: خرداد

کلیدواژه: زلزله البرز کرج مدیریت شهری استان البرز شهرداری ها فلاح نژاد شهر کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: زمینی به مساحت ۴۴ هکتار به شهرداری قم واگذار شده است تا در راستای احداث شهرک بازیافت اقدام شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: با همراهی مدیریت استان و اداره کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۴۴ هکتار واقع در جاده کوه سفید قم به شهرداری برای احداث شهرک بازیافت واگذار شده است.

وی افزود: این مسئله می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح مناطق هشتگانه داشته باشد. تقریباً ۱۳۳ گاراژ ضایعاتی در سال گذشته تعطیل شدند و امیدواریم با ایجاد شهرک بازیافت مجموعه‌های مرتبط با بازیافت در این شهرک مستقر بشوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به دیوارکشی و آماده سازی این اراضی به عنوان گام نخست برای استقرار صنایع بازیافتی اضافه کرد: احداث مزرعه خورشیدی از دیگر اقدامات بهینه سازی استفاده فضای در مجتمع پردازش و دفن پسماند قم است.

اصفهانیان‌مقدم تاکید کرد: در این زمینه تفاهم اولیه حاصل شد تا از سطح زمین‌های مورد نیاز برای دفن پسماند شهری در سنوات گذشته برای احداث مزرعه‌های خورشیدی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستانی این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه‌خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اصفهانیان‌مقدم افزود: فرآیندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها، بازنگری آن‌ها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی ارزان ارائه داده است.

کد خبر 751156

دیگر خبرها

  • ۴۴۸ عدد شیر کاهنده مصرف آب در مدارس البرز نصب شد
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • بزرگترین عملیات تخریب در نقب/ ۴۷باب خانه فلسطینیان ویران شد+ فیلم
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • نشست خبری مدیریت کانون های خدمت رضوی البرز ویژه جشن های دهه کرامت
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود